• Recette Shortbreads

    Le vendredi 12 décembre, c'était le marché de Noël à l'école.

    Notre classe a fabriqué des shortbreads (biscuits écossais).

    Voici la recette (en anglais bien sûr) et quelques photos prises pendant la réalisation des shortbreads.

    Ingredients

    ·         125g/4oz butter

    ·         55g/2oz caster sugar, plus extra to finish

    ·         180g/6oz plain flour

     

    Preparation method

    1.   Heat the oven to 190C/375F/Gas 5.

    2.   Beat the butter and the sugar together until smooth.

    3.   Stir in the flour to get a smooth paste. Turn on to a work surface and gently roll out until the paste is 1cm thick.

    4.   Cut into rounds or fingers and place onto a baking tray. Sprinkle with caster sugar and chill in the fridge for 20 minutes.

    5.   Bake in the oven for 15-20 minutes, or until pale golden-brown. Set aside to cool on a wire rack.

     

    Recette Shortbreads

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    Recette Shortbreads

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